Mergi direct la conținut »
FOTO | Kate Middleton este extrem de geloasă pe un lucru pe care doar Prințul William îl poate face
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Kate Middleton este extrem de geloasă pe un lucru pe care doar Prințul William îl poate face

FOTO | Kate Middleton este extrem de geloasă pe un lucru pe care doar Prințul William îl poate face

În timpul vizitei în Africa, Prinţul William a vorbit despre soția sa care a rămas acasă cu cei trei copii pe care îi au împreună, precizând că ducesa de Cambridge este foarte geloasă pe un lucru de care el are parte și pe care ea nu îl poate face. 

Prinţul William al Marii Britanii se află în Africa în această săptămână într-o vizită dedicată uneia dintre pasiunile sale: conservarea faunei sălbatice, potrivit mirror.co.uk.

Pe 25 septembrie, ducele de Cambridge a participat la recepția British High Commissioner în Namibia, acolo unde a ținut un discurs în fața invitaților. Printre altele, Prinţul William a vorbit și de Kate.

„Sunt încântat să vizitez Namibia pentru prima oară. Îmi pare rău  că soția mea, Catherine, nu a putut să mă însoțească. Este extrem de geloasă. În mod special pentru faptul că mă așteaptă câteva nopți bune și neîntrerupte de somn în această săptămână departe de copiii mei minunați”.

Kensington Palace a anunțat, joi, că ducesa de Cambridge va ieși din concendiul maternitate și va participa, săptămâna viitoare, la primul eveniment oficial de când l-a născut în luna aprilie pe Prințul Louis.

Kate va face o vizită la Sayers Croft Trust’s Forest School și Wildlife Garden pe 2 octombrie. Până atunci, ea va sta în continuare acasă alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

 


Confesiunea lui Cristi, un gay cu o altfel de credință. „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Homosexualitatea nu e o alegere”


 

Close
Închide
  Close