Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO / Klaus Iohannis a adunat gunoaie în pădurea Cernica: "Mulți consideră că natura este un fel de groapă de gunoi"

FOTO / Klaus Iohannis a adunat gunoaie în pădurea Cernica: „Mulți consideră că natura este un fel de groapă de gunoi”

Klaus Iohannis a participat la o acțiune de curățenie națională, în cadrul campaniei "Let's Do It, Romania". Președintele a mers cu bicicleta la pădurea Cernica, unde se aflau mai mulți voluntari și a adunat alături de aceștia gunoaie.

„Avem o ţară extraordinar de frumoasă. Din păcate, mulţi consideră că natura este un fel de groapă de gunoi. Noi, ceilalţi, care înţelegem că natura trebuie păstrată, îngrijită, venim şi strângem gunoaiele. Este important să înţelegem că natura trebuie păstrată, mediul trebuie păstrat curat. Şi până când înţeleg toţi să nu mai aruncăm tot felul de gunoaie e bine să dăm astfel de exemple”, a declarat președintele Klaus Iohannis.


El a subliniat că vrea să dea un exemplu prin participarea sa la mișcarea socială Let’s Do It, Romania.

Din 2010 și până în prezent, în cadrul acestei mișcări au fost implicați peste 1.400.000de voluntari în acțiuni de curățenie națională.

Let’s Do It, Romania – curățenie națională pe 15 septembrie

150 de țări din întreaga lume se unesc în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day. Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile. World Cleanup Day va începe pe 15 septembrie la ora 10 în Noua Zeelandă. Valul de acțiuni de curățenie va urma soarele prin 24 de fusuri orare și se va încheia 36 de ore mai târziu în Hawaii. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament.


Citește și:

Capii celei mai mari rețele de trafic de heroină din București au fost prinși! Unul din ei și-a transformat restaurantul în depozit pentru droguri

 
 
Close
Close
Închide