MENIU CAUTĂ

Klaus Iohannis, atac la adresa Guvernului: „România nu merită asemenea politicieni lipsiți de responsabilitate față de țară”

Distribuie

Preşedintele României a declarat, miercuri, la Iaşi, că actuala putere a demonstrat "o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă" și că guvernanții "periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase".

„Educaţia şi infrastructura trebuie să fie priorităţile unei guvernări responsabile. Din păcate, la 160 de momentul pe care îl sărbătorim astăzi, în locul Unirii, în jurul interesului naţional şi al integrării depline în Europa, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă.

În locul unei viziuni coerente, care să asigure României o dezvoltare sustenabilă, actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politiceni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară”, a afirmat Klaus Iohannis.

Preşedintele României a fost prezent, miercuri seară, la Iaşi, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate în oraş cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, dar şi cu ocazia decernării Iaşului a titlului de „Capitală Istorică a României”.

FOTO EPA


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!


 

Citește mai multe despre guvern și Presedintele Romaniei pe Libertatea.

Comentarii