MENIU CAUTĂ

La Electric Castle, politiștii, jandarmii și paramedicii sunt gata să intervină: ”Aveți grijă ce ‘pastile’ luați!

Distribuie

La Electric Castle, politiștii jandarmii și paramedicii sunt gata să intervină în caz de nevoie. Ministerul Afacerilor Interne atrage atenția, mai în glumă, mai în serios, asupra consumului de droguri în timpul festivalului. Se anunță zile ploioase, ca aproape la fiecare ediție a festivalului, astfel că și ofițerii și-au pregătit deja cizmele de cauciuc! Electric Castle 2018 se desfășoară între 18 și 22 iulie, la Castelul Banffy din Bonțida, Transilvania.

Festivalul Electic Castle va fi împânzit de jandarmi și polițiști iar acețtia sunt pregătiți să intervină indiferent de condițiile meteo. Mai a făcut publice recomandările, instituției pentru participanții la festival, pe pagina de facebook a instituției.

”Ne-am pregătit încălțările pentru #ElectricCastle, singurul festival unde ploaia a devenit marcă înregistrată!

Un avantaj este că puteți dansa în ploaie, ceea ce este foarte frumos… însă, dacă răciți, aveți grijă ce „pastile” luați!

Considerăm că v-am informat!”

Peste 1.000 de jandarmi, polițiști și pompieri vor acționa pentru a asigura măsurile de siguranță la Festivalul Electric Castle, care a început miercuri la Bonțida, în apropierea castelului Banffy. Echipe specializate au efectuat controale antiteroriste, iar câini special antrenați pentru depistarea explozibililor se află acolo pe tot parcursul festivalului.


OAMENI ȘI BULDOZERE. Ultimele zile în containerul numit casă. Sute de oameni au rămas sub cerul liber. ”Nu pot vorbi acum, a venit poliția” – VIDEO


 

Comentarii