„El a fost transferat la Poarta Albă, doar în tranzit, pentru audierea într-un dosar, în Constanţa, DNA Constanţa a solicitat Direcţiei Generale a Penitenciarelor transferul lui la Poarta Albă, audierea care a fost făcută astăzi şi, sper ca mâine, poimâine să se mute la Rahova, pentru căsătorie, deoarece dosarul este depus, este aprobat pentru data de 10 iulie. În cazul în care nu va ajunge, normal că se va anula şi vom face un alt dosar”, a declarat Radu Mazăre la Antena Stars, potrivit Spynews.

„A fost destul de greu pentru că ea nu era în România, el era în penitenciar. Şi a trebuit să adun declaraţiile lor, să le depun, la el să fie aprobat de către Direcţia Penitenciarului, să găsim de comun acord o data (…)”,a mai spus Lizeta Haralambie.

DNA a anunțat că Radu Mazăre este inculpat în trei noi dosare. Conform procurorilor anticorupție, fostul primar al Constanței este acuzat de abuz în serviciu și de complicitate la abuz în serviciu.

Citește și

La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur