MENIU CAUTĂ

Ludovic Orban, despre scrisoarea de la Călin Popescu Tăriceanu pentru revocarea lui Augustin Lazăr: „Nu primesc misive de la el”

Distribuie

Președintele PNL, Ludovc Orban, a declarat că nu a primit scrisoarea liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, prin care acesta le cere liberalilor să-i susțină demersul de revocare a lui Augustin Lazăr. 

Ludovic Orban a fost prezent duminică la Constanța la întâlnirea cu aleșii locali și candidați PNL pentru alegerile europarlamentare. Întrebat despre apelul făcut de Călin Popescu Tăriceanu pentru revocarea lui Augustin Lazăr, Ludovc Orban a reacționat: „Cine e Tăriceanu?”.

Președintele PNL a afirmat că nu știe despre scrisoarea liderului ALDE.

„Nu primesc niciun fel de misive de la el”, a spus Ludovic Orban, notează Hotnews.

Ludovic Orban a mai comentat că lui Augustin Lazăr oricum îi expiră mandatul de procuror general.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut Partidului Național Liberal (PNL) să susțină demersul de revocare a procurorului general al României, Augustin Lazăr, pe care îl numește „o coadă de topor a regimului comunist” și „unul dintre mulții călăi ai părinților și bunicilor noștri”.

Tăriceanu le-a transmis liberalilor, într-o scrisoare deschisă, să intervină pe lângă președintele Iohannis, pe care PNL îl susține în alegerile prezidențiale, să semneze decretul de revocare a lui Lazăr.


Citește și:

Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea

Citește mai multe despre augustin lazar, Călin Popescu Tăriceanu și ludovic orban pe Libertatea.

Comentarii