Mergi direct la conținut »
Ludovic Orban vrea demisia  directorului TVR după emisiunile „Viața satului” cu Liviu Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ludovic Orban vrea demisia directorului TVR după emisiunile „Viața satului” cu Liviu Dragnea

Ludovic Orban vrea demisia directorului TVR după emisiunile „Viața satului” cu Liviu Dragnea

Ludovic Orban cere demisia directorului TVR Doina Grădea, după ce Liviu Dragnea a fost invitat de două ori în emisiunea „Viața satului” în plină campanie electorală. Dragnea a vorbit despre măsurile Guvernului și promisiunile făcute agricultorilor, în două emisiuni succesive.

De Mihai Niculescu,

Cer public demisia directorului televiziunii (Televiziunea Română – n.r.). Am ajuns să-l vedem pe Liviu Dragnea la ‘Viaţa Satului parcă este prezentator, în curând o să-l vedem la ‘Teleenciclopedia, în curând o să-l vedem la emisiuni pentru copii. Eu zic să se ducă direct Dragnea să conducă el televiziunea, dacă am ajuns în situaţia în care oricând deschizi ecranul îl vezi numai pe Dragnea. Şi Televiziunea şi Radioul public sunt plătite din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, nu sunt instrumentele de propagandă ale PSD, iar cei care conduc aceste instituţii trebuie să le pună în slujba cetăţeanului pentru corecta informare a cetăţeanului, nu ca să-i facă avantaje lui Liviu Dragnea. O să ne trezim că şi în duminica votului Liviu Dragnea o să fie la ‘Viaţa Satului a declarat liderul PNL Ludovic Orban, arată Agerpres.

Liderul liberalilor a adăugat că Dragnea vrea cu orice preț scoaterea României din UE, prin declarațiile sale.

După ultimele ieşiri publice ale lui Dragnea nu mai am nicio îndoială că Dragnea şi PSD vor să scoată România din UE, nu mai am niciun dubiu. Atâta nebunie în discursuri antieuropene, în discursuri împotriva partenerilor europeni nu am văzut niciodată la niciun lider din România. Românii, într-o proporţie zdrobitoare, de peste 90%, îşi doresc ca România să rămână în Uniunea Europeană, iar fiecare dintre români să beneficieze la maxim de avantajele pe care le are România din statutul de membru al UE. Ceea ce face Dragnea este o nebunie totală a mai declarat Orban.


Citește și: Corina Ungureanu, dispută cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei: „Vă mulțumesc că mi-ați reamintit cât de mici sunteți voi ăștia care vă numiți șefi în guvern acum”


 

Close
Închide
  Close