Mergi direct la conținut »
CSU Craiova - FCSB 2-1. Autogol în minutul 8! Incredibilă lovitură primită chiar în momentul în care fanii voiau să mai țină un moment de reculegere pentru Ilie Balaci. Koljici și Fedele au marcat pentru o victorie pe care oltenii o așteaptă din 2003
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > CSU Craiova - FCSB 2-1. Autogol în minutul 8! Incredibilă lovitură primită chiar în momentul în care fanii voiau să mai țină un moment de reculegere pentru Ilie Balaci. Koljici și Fedele au marcat pentru o victorie pe care oltenii o așteaptă din 2003

CSU Craiova – FCSB 2-1. Autogol în minutul 8! Incredibilă lovitură primită chiar în momentul în care fanii voiau să mai țină un moment de reculegere pentru Ilie Balaci. Koljici și Fedele au marcat pentru o victorie pe care oltenii o așteaptă din 2003

În fața stadionului "Ion Oblemenco" s-a făcut un soi de altar în memoria lui Ilie Balaci, care a murit azi, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a prăbușit în casă, în brațele mamei sale.

UPDATE: În minutul 8, în care meciul urma să se oprească, pentru un nou moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, Renato Kelici și-a marcat un autogol. Apoi,  Koljici și Fedele au marcat pentru o victorie pe care oltenii o așteaptă din 2003.

Meciul CSU Craiova – FCSB se va juca în fața unui stadion arhiplin. Lumea n-a intrat în stadion, pur și simplu, ci a trecut și pe la locul unde tronează fotografia lui Balaci și unde s-au strâns multe candele, lumânări și buchete de flori, a anunțat gsp.ro.

Altarul dedicat memoriei lui Ilie Balaci FOTO: RAED KRISHAN (GAZETA SPORTURILOR)

În minutul 8, ploaie de flori

În minutul 8, suporterii vor arunca în teren flori în memoria lui Ilie Balaci. Acesta a purtat toată cariera numai numărul 8 la Universitatea Craiova.

Locul de la lojă unde stătea de obicei Ilie Balaci a rămas gol.

Suporterii celor de la FCSB care au făcut deplasarea la Craiova i-au strigat în repetate rânduri numele fostului mare dispărut. Aceștia au uitat de rivalitatea cu oltenii, iar lui Balaci i-au „iertat” și perioada petrecută la marea rivală Dinamo!

„E greu de vorbit, dar e greu să găsești cuvinte în aceste momente. În Oltenia, la fel ca în toată România, e un obicei numit priveghi. N-aș vrea să folosesc cuvinte mari, dar cei 30.000 de oameni care vin în această seară vin și la priveghiul lui Ilie Balaci. Am rămas înmărmurit, dar încercăm să ne păstrăm decența și luciditatea.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

N-aș dori ca din meciul acesta să iasă mai multe evenimente care să-i păteze memoria lui Ilie. Cu 3 zile în urmă eram împreună cu el. Ilie Balaci i-a iubit la fel de mult pe cei care l-au iubit. Craiova, Oltenia și România plâng. Restul speculațiilor și a disensiunilor nu-și găsesc locul„, a spus Marcel Popescu, la TV Digi Sport.


Dan Spătaru a debutat în muzică în vestiarul Sportului Studențesc! Fostul selecționer Mircea Rădulescu face dezvăluiri din tinerețea de fotbalist a interpretului

Close
Închide
  Close