De Răzvan Mihalașcu,

Cunoscut sub numele de scenă „Jadugar Mandrake” („Magicianul Mandrake”), Chanchal Lahiri a fost dat dispărut încă de duminică.

Iluzionistul a plonjat în fluviul Gange, fiind legat cu lanțuri de brațul unei macarale, sub privirile rudelor sale, ale jurnaliștilor și polițiștilor, conform Agerpres.

Iluzionistul de 40 de ani nu a mai revenit, însă, la suprafață. Atunci, autoritățile au demarat imediat căutările.

Înainte de intra în apele fluviului, Chanchal Lahiri a declarat că reușise acest număr într-o variantă mult mai dificilă, în urmă cu 21 de ani, în același loc.

„Eram legat cu lanţuri într-o cuşcă de sticlă şi am fost aruncat de pe podul Howrah. Am avut nevoie de doar 29 de secunde pentru a ieşi”, a povestit el. A recunoscut totuşi că va fi mai greu decât atunci: „Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic”, a precizat iluzionistul indian, conform sursei citate.

Harry Houdini a fost un iluzionist american de origine ungară. El a devenit celebru, după ce în 1912, la New York, s-a aruncat încătușat în East River și a reușit să iasă la suprafață.

sursă foto: BBC / EI SAMAY


Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează