Mergi direct la conținut »
”Mama” din Vaslui care și-a ucis pruncul și i-a dat foc, condamnată la 15 ani de închisoare. Detalii îngrozitoare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ”Mama” din Vaslui care și-a ucis pruncul și i-a dat foc, condamnată la 15 ani de închisoare. Detalii îngrozitoare

”Mama” din Vaslui care și-a ucis pruncul și i-a dat foc, condamnată la 15 ani de închisoare. Detalii îngrozitoare

Femeia din Vaslui care și-a ucis pruncul nou născut și apoi a dat foc cadavrului a fost condamnată la 15 ani și 8 luni de închisoare. Decizia judecătorilor Curții de Apel Iași este definitivă. Magistrații au menținut în apel hotărârea primei instanțe, Tribunalul Iași, dar au modificat-o parțial.

De Mihai Niculescu,

Mai exact, Curtea de Apel Iași a înlăturat doar una dintre interdicțiile date de către Tribunal și i-a înapoiat femeii rochia pe care o purta în momentul comiterii crimei, relatează vremeanoua.ro.

Femeia din Todirești, Vaslui a fost arestată la începutul lunii mai și apoi trimisă în judecată pentru omor și profanare de cadavre.

Elena Savin și-a recunoscut senină faptele, fără să regrete că și-a ucis cu cruzime copilul, spunându-le anchetatorilor că „asa a fost mai bine pentru toți”. Soțul acesteia, Ionel Savin, a lansat o ipoteză halucinantă. lăsând să se înțeleagă că soția să ar fi rămas gravidă cu un alt bărbat, iar acesta ar fi fost motivul crimei. Potrivit anchetatorilor, după ce a născut un copil la termen, Elena Savin l-a strâns de gât și l-a înjunghiat, apoi a ascuns cadavrul într-un dulap unde l-a lăsat trei zile. A așteptat momentul să rămână singură acasă, a scos corpul copilului în curte și i-a dat foc. Resturile le-a aruncat apoi în haznaua din curtea casei. Mai mult, bărbatul ei a afirmat că îi dăduse bani pentru întrerupere de sarcină, dar ea i-a cheltuit pe băutură și a mințit că a avortat.

Foto: vremeanoua.ro


Citește și: Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei


 

Close
Închide
  Close