Mergi direct la conținut »
Mark Sutton, ciclistul împușcat mortal în Alpi, și-ar fi violat sora de aproape 100 de ori. Acuzațiile uluitoare, lansate după moartea violentă a bărbatului. Ce spune iubita ciclistului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Mark Sutton, ciclistul împușcat mortal în Alpi, și-ar fi violat sora de aproape 100 de ori. Acuzațiile uluitoare, lansate după moartea violentă a bărbatului. Ce spune iubita ciclistului

Katie Toghill, sora ciclistului ucis de un vânător în Alpi, a dezvăluit că a fost „violată și atacată” de fratele ei în copilărie. Femeia i-a transmis un mesaj iubitei bărbatului care a fost împușcat mortal într-o pădure.

După ce a aflat că Mark Sutton a fost împușcat mortal într-o pădure, fosta iubită a biciclistului l-a catalogat pe bărbat ca fiind un „violator nenorocit”.  De asemenea, sora bărbatului a lansat acuzații grave după moartea acestuia.

„Știu că este oribil, dar m-a violat”, i-a spus Katie Toghill, sora ciclistului ucis de un vânător în Alpi, actualei iubite a bărbatului.

Sora lui Mark Sutton măturisit că a fost atacată „de aproape 100 de ori” de fratele ei, pe când erau copii.

Jo Watts, care a avut o relație timp de nouă ani cu Mark, a dezmințit acuzațiile.

„Sunt devastată din cauza modului în care oamenii au ales să facă acum aceste acuzații când el nu mai este aici să se apere. Prietenii săi știu cine este adevăratul Mark”, a spus iubita ciclistului împușcat (foto).

Mark Sutton, ciclistul împușcat mortal în Alpi, și-ar fi violat sora. Mark Sutton, alături de iubita sa

Mark Sutton, alături de iubita sa
sursă foto: Facebook

În replică, Katie Toghill a spus: „Îmi pare rău pentru ca să și-a pierdut iubitul, dar el a fost un violator care mi-a transformat viața într-un adevărat iad”

„Nu l-a cunoscut pe adevăratul Mark Sutton și ce trecut întunerat avea. Știu că ea este supărată, dar el m-a violat și mi-a distrus familia. Nu este vina ei, dar trebuie să știe care este adevărul. Sper să realizeze acum cu ce mizerie de om a avut o relație”

„Pun la îndoială faptul că erau împreună de atâta timp și, aparent, ea n-ar ști nimic, în condițiile în care nu doar viața mea a fost afectată, ci a mai multor persoane. Oameni ca Mark nu se schimbă”.

„Viața ei este mai bună acum pentru că el nu mai este, deși încă nu crede asta”

Tatăl lui Mark Sutton a catalogat acuzațiile fiicei sale drept „minciuni” rezultate în urma unui scandal în familie.

„Sunt devastat că încearcă să distrugă reputația fiului meu după ce a murit”, a spus John Sutton, tatăl lui Mark Sutton.

Potrivit sursei citate, bărbatul a povestit că fosta sa soție, care este mama și lui Katrina, l-a părăsit pe Mark pe când avea patru ani. Femeia l-a acuzat de violență în familie și și-a acuzat fostul soț că a avut grijă de Mark numai șase luni, deoarece nu l-ar mai fi putut controla la vârsta de 11 ani.

Mai mult, femeia a mărturisit că John Sutton l-a părăsit pe Mark deoarece nu s-a împăcat cu gândul de a-l crește.

„Pentru mine, John Sutton nu mi-a fost niciodată tată și nu i-am mai folosit numele după vârsta de 16 ani. Nu a fost alături de mine pentru a opri abuzurile lui Mark asupra mea. În urmă cu câțiva ani, i-am spus despre abuzuri. El mi-a spus că mă va susține dacă merg la Poliție”, a precizat Katie Toghill

Potrivit sursei citate, mama lui Mark Sutton a spus că ar vrea ca trupul fiului ei să fie „mâncat de porci” decât să aibă parte de o înmormântare decentă.


Citește și INTERVIU EXCLUSIV/ Cristi Borcea le dă fatala femeilor care încă mai visează la el. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina!


 

Close
Închide
  Close