Mergi direct la conținut »
Marș de solidaritate pentru tânăra din Vrancea care a fost desfigurată în bătaie de iubit. Monica se zbate între viață și moarte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Marș de solidaritate pentru tânăra din Vrancea care a fost desfigurată în bătaie de iubit. Monica se zbate între viață și moarte

Marș de solidaritate pentru tânăra din Vrancea care a fost desfigurată în bătaie de iubit. Zeci de elevi și profesori din localitatea Vidra au ieșit în stradă, în semn de solidaritate față de Monica, tânăra care a fost snopită în bătaie de iubitul ei și apoi a fost aruncată în curtea spitalului.

Mitingul a avut loc în comuna Vidra, județul Vrancea. Adolescenți și profesori, veniți cu zecile, au mărșăluit în tăcere și au afișat pancarte cu mesaje împotriva violenței, notează observator.tv. La manifestație au luat parte polițiști, jandarmi, precum și trei preoți din localitate.

Marș de solidaritate pentru tânăra din Vrancea care a fost desfigurată în bătaie de iubit. Tânăra de 19 ani a fost stâlcită în bătaie de iubitul ei

sursă foto: monitorulvn.ro

Manifestația elevilor a avut ca scop conștientizarea faptelor de violență. Totodată, tinerii s-au mobilizat pentru Monica V., tânăra din Vidra care a fost stâlcită în bătaie de iubitul ei și care a fost abandonată apoi în curtea spitalului.

Din păcate, starea Monicăi s-a deteriorat începând de sâmbătă, iar medicii spun că nu o mai pot supune niciunei intervenții chirurgicale. De la momentul internării, tânăra a fost operată de două ori, fără ca starea ei să se îmbunătățească.

Monica urma să împlinească luna aceasta 19 ani. Tânăra din Vidra a fost adusă în comă la spitalul din localitate în dimineața zilei de 2 aprilie de iubitul ei, un bărbat de 31 de ani.

Un paznic a găsit-o pe fată într-o baltă de sânge și a dus-o la Unitatea de Primiri Urgențe. Între timp, Monica a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Medicii spun că ea a suferit leziuni cerebrale grave, motiv pentru care au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie Galaţi, unde este internată în momentul de față.

În fiecare an, sute de femei devin victime ale violențelor. În februarie, jurnalista TVR Andra Gavril a mărturisit că a fost bătută crunt și umilită de fostul partener. Vedeta a făcut dezvăluirea pe contul de socializare, acolo unde a povestit pas cu mas momentele grele la care a fost supusă.


Citește și EXCLUSIV/ Când se va retrage de pe scenă Alexandru Arșinel. ”Nu vreau însă să mă agăț de această idee”


 

Close
Închide
  Close