Mergi direct la conținut »
Meghan Markle și Prințul Harry vor să se mute în California după nașterea copilului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Meghan Markle și Prințul Harry vor să se mute în California după nașterea copilului

Prietenii fostei actrițe de la Hollywood susțin că Meghan Markle și Prințul Harry caută o locuință în Los Angeles, în apropierea locului în care a copilărit, notează The Sun. 

De Andreea Radu,

Ducesa de Sussex își dorește o oază de liniște pentru noua ei familie și să fie aproape de mama ei, Doria Ragland. O sursă a dezvăluit că Meghan Markle vrea cu siguranță o locuință în Los Angeles pentru că iubește orașul, stilul de viață și climatul.

„În cele din urmă, ea este o fată din California și poate respira mai ușor acolo. Hollywood-ul este în ADN-ul ei și cred a vrut întotdeauna să păstreze acolo o bază solidă.

Timpul petrecut acolo i-ar permite, de asemenea, să aibă mai multă libertate și independență atât față de Palat, cât și față de presă – și mai mult control asupra vieții ei și a oamenilor din jurul ei.

Este o ducesă în Marea Britanie, dar ar putea fi o regină în LA”, a dezvăluit sursa pentru The Sun.

Meghan, 37 de ani, și prințul Harry, 34 de ani, s-au mutat de la Palatul Kensington, la Frogmore Cottage din Windsor, Berks, luna trecută. Mama ducesei, Doria, în vârstă de 62 de ani, se află alături de cuplul regal în așteptarea venirii pe lume a bebelușului.

Recent, au existat informații că fosta actriță și soțul ei vor să se mute în Africa după nașterea primului lor copil. Niciuna dintre cele două variante, SUA sau Africa, nu au fost confirmate oficial.


Citește și: O casă de pariuri din Marea Britanie şi-a suspendat pariurile, convinsă că bebeluşul regal s-a născut deja


 

 

Close
Închide
  Close