Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO/ Melania Trump a făcut senzație la Londra într-o rochie roșie de peste 7.000 de dolari

GALERIE FOTO/ Melania Trump a făcut senzație la Londra într-o rochie roșie de peste 7.000 de dolari

Melania Trump l-a însoțit pe soțul său și pe prințul Charles la o cină în casa ambasadorului Statelor Unite la Londra. Pentru această ocazie, prima doamnă a SUA a ales să poarte o rochie roșie spectaculoasă, semnată de casa Givenchy.

Melania, în vârstă de 49 de ani, i s-a alăturat soțului său, Donald Trump, la cine organizată în Casa Winfield, cea care are a doua cea mai mare grădină privată din Londra după Palatul Buckingham.

Cuplul prezidențial american a fost însoțit la cină de prințul Charles și soția sa Camilla, premierul Theresa May și soțul său, precum și ambasadorul SUA.

Pentru această ocazie Melania a ales să poarte o rochie de seară roșie, Givenchy, a cărei preș este de 5.610 de lire sterline (7.124 dolari), scrie Daily Mail.

La eveniment, Camilla, ducesă de Cornwall, a fost și ea extrem de elegantă într-o rochie lungă, de seară, semnată de unul dintre designerii ei preferați, Fiona Clare.

În cursul zilei, înainte de cina de la Casa Winfield, Melania a participat la mai multe evenimente alături de Phillipe May, soțul premierului britanic. Pentru această ocazie ea a purtat o haină Celine și o geantă Birkin, despre care se crede că valorează 5 000 de lire sterline.

Luni seară, Donald Trump și Melania Trump au participat deja la banchetului găzduit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în cinstea lor.


Citește și: Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în decembrie, a promis directorul Metrorex. Magistrala către Aeroportul Otopeni, estimată pentru 2023


Close
Închide
  Close