Mergi direct la conținut »
FOTO/ Mesajul unui brașovean către un șofer din Prahova care a parcat pe patru locuri: ”Bine ai venit în Ardeal!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Mesajul unui brașovean către un șofer din Prahova care a parcat pe patru locuri: ”Bine ai venit în Ardeal!”

FOTO/ Mesajul unui brașovean către un șofer din Prahova care a parcat pe patru locuri: ”Bine ai venit în Ardeal!”

Un şofer din Prahova care a parcat în Brașov pe locul destinat pentru patru mașini, în parcarea unui mall, a avut parte de o surpriză când s-a întors la mașină.

Un brașovean nu a putut trece cu vederea faptul că un șofer din Prahova și-a parcat mașina pe patru locuri și i-a lăsat un mesaj în parbriz, prins în ștergător, relatează bizbrasov.ro.

”Bine ai venit în Ardeal. Aici, la noi, se acordă gratuit lecţii de parcare. Îţi recomand să te înscrii. Ai ocupat patru locuri“, i-a scris brașoveanul pe o bucată de hârtie.

Mesajul unui brașovean către un șofer din Prahova care a parcat pe patru locuri

Ca să nu rămână anonim, omul a pozat mașina și biletul, imagiile fiind apoi postate pe Facebook.

”Nu doresc să creez impresia că şoferii din judeţul x sau y sunt mai prosti sau mai nesimţiţi decât cei din a sau b. O singură problemă majoră văd însă, prostia şi mai ales nesimţirea au devenit universale în toată ţara şi ce am surprins în aceste cadre sunt doar un exemplu. Din păcate, faptele bune şi exemplele pozitive sunt mai puţin contagioase, prostia şi nesimţirea însă nu au antidot”, a scris pe Facebook cel care a surprins scena.

Sursa foto: bizbrasov.ro


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Evaluarea-execuție a lui Tudorel Toader

Close
Închide
  Close