MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 11:29

Mihai Șora a comentat incendiul de la blocul din București: ”Nu uitați ce s-a întâmplat la Colectiv”

Distribuie

Filosoful Mihai Șora a comentat incendiul produs sâmbătă la un bloc nou din București. El a adus aminte cititorilor săi că tragedia din clubul Colectiv se poate repeta oricând și că ”în România, corupția ucide, nenorocește vieți”.

' Un bloc a ars ieri în București. Bloc nou. Doi oameni au ajuns la spital, câțiva au primit îngrijiri medicale la fața locului. Zeci de familii au văzut pierind în flăcări toată agoniseala lor de-o viață. După șase ani de la darea în folosință a imobilului, încă nu primiseră contractul de vânzare-cumpărare. Plăteau ratele direct la „dezvoltatorul imobiliar', a scris Mihai Șora pe Facebook.

El precizează în aceeași postare că 'în România, corupția ucide, nenorocește vieți, calcă în picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii și destinul lor cu tot' și că suntem nevoiți să pronunțăm zilnic propoziția 'se putea și mai rău'.

'Nu uitați ce s-a întâmplat la Colectiv', atrage atenția Mihai Șora.

În continuare, filosoful a preluat un text scris de Alexandra Furnea, victimă a incendiului devastator din clubul bucureștean.


CITEȘTE ȘI: INTERVIU EXCLUSIV/Talida Tolnai, handbalista medaliată cu bronz la Euro 2010, e vânzătoare în Zalău. 'Am fugit de sport, sunt fericită acum!'


 

Comentarii