Mergi direct la conținut »
Mihai Tudose, glume "à la Dragnea". Postarea fostului premier, aluzie la micii preşedintelui PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mihai Tudose, glume "à la Dragnea". Postarea fostului premier, aluzie la micii preşedintelui PSD

Mihai Tudose, glume „à la Dragnea”. Postarea fostului premier, aluzie la micii preşedintelui PSD

Mihai Tudose, glume "à la Dragnea". Fostul premier a urat, pe pagina sa de Facebook, un "la mulţi ani" de Ziua Copilului, însă un internaut l-a provocat, pe acelaşi model ca în cazul lui Liviu Dragnea. Utilizatorul de Facebook i-a scris, în glumă, că trebuie să dovedească faptul că este chiar Mihai Tudose cel care postează, nu un consilier pe comunicare. "Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în mașină? ", i-a răspuns fostul premier.

De Sorina Ionaşc,

Pariul câştigat de Liviu Dragnea cu un internaut pe Facebook, în urma căruia a organizat un grătar la sediul PSD, l-a inspirat şi pe Mihai Tudose. Fostul premier i-a răspuns, altui internaut, în acelaşi spirit, după ce a fost provocat.

„Să fac o gluma. Chiar dvs sunteți cel care postați, ori este cineva care o face în numele dvs.? Cine știe..poate aveți ceva mici de dat și dvs. Eu aduc muştarul”, i-a scris internautul, râzând.

„Și cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în mașină? O zi frumoasă, la mulți ani!”, i-a răspuns şi Mihai Tudose, tot râzând.

La începutul lunii, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el în maşină, după ce a fost provocat, în acelaşi fel, de un internaut. Pentru că a câştigat, astfel, pariul, românul respectiv a ajuns la un grătar la sediul PSD, unde a discutat personal cu şeful partidului.

Close
Închide
  Close