De Ana Hațeg,

În vârstă de 44 de ani, Yusaku Maezawa, va deveni în 2023, primul pasager civil care va zbura în jurul lunii, el achiziționând în acest sens un pachet lansat de Space X compania lui Elon Musk, scrie BBC News.

Într-un apel online, Maezawa spune că vrea să împărtășească experiența cu o femeie „specială” și a invitat toate femeile să aplice pe site-ul său.

Antreprenorul, care s-a despărțit recent de prietena actriței Ayame Goriki, 27 de ani, spune că „Întrucât sentimentele de singurătate și de goliciune încep încet să mă copleșească, am în minte un singur lucru: să continui să iubesc o femeie”, a scris miliardarul.

Anunțul oferă și o listă de criterii pe care trebuie să le îndeplinească femeile care aplică. Astfel, femeia care are șanse să-i cucerească inima miliardarului, dar și să îl însoțească în călătoria sa, trebuie să fie singură, să aibă peste 20 de ani, să fie întotdeauna pozitivă și să fie interesată de a călători în spațiu.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 ianuarie, iar o decizie finală privind partenera acestuia va fi luată la sfârșitul lunii martie.

Maezawa este un miliardar excentric care a obținut faima ca baterist într-o trupă de hard-punk.

La începutul acestei luni, el a promis că va împărți 100 mii de yeni (925.000 dolari) între 100 de persoane selectate la întâmplare dintre cei care au distribuit unul dintre tweeturile sale.

Citeşte şi:

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Ultimul text al Cristinei Țopescu. În a doua zi de Crăciun, a scris despre Papa Francisc și despre iubirea pentru animale

Cea mai mare suferință a Cristinei Țopescu: ”Televiziunea mi l-a răpit pe tata”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă