MENIU CAUTĂ
22 Noi. 2017 20:15

Militarul dezertor din Constanța, găsit mort în București. În ziua dispariției sale, Daniel Rohozneanu și-a dat foc locuinței

Distribuie

Militarul dezertor din Constanța, găsit mort în București. Daniel Rohozneanu, în vârstă de 22 de ani, proaspăt absolvent al Şcolii Militare de Maiştri de Marină, nu s-a mai prezentat la unitate, la serviciu, de săptămâna trecută, pe 16 noiembrie, fiind dat dezertor.

Mai mult, în ziua dispariției sale, joi – 16 noiembrie, Daniel a dat foc apartamentului în care locuia cu chirie, provocând o explozie.  Din fericire, atunci, nu au existat victime, locatarii blocului reuşind să se salveze la timp. În apartamentul ars nu a fost găsit nimeni, iar ulterior poliţiştii și militari au demarat o anchetă pentru a-l găsi pe locatarul, adică tocmai tânărul militar dezertor.

Între timp, Poliţia Transporturi Bucureşti găsea cadavrul unui bărbat îmbrăcat în ținută civilă și fără acte asupra sa, la șase kilometri de Gara de Nord din Capitală, pe linia de cale ferată București-Craiova.

Însă, abia astăzi, la aproape o săptămână de la incendiul provocat de el, rudele l-au identificat ca fiind Daniel Rohozneanu, tânărul militar dezertor dispărut din Constanța, informează Observator TV.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că el s-a aruncat în faţa trenului, cu intenţia de a se sinucide. Imediat după incendiu, acesta a plecat spre Capitală, iar în ziua morții sale, vineri – 17 noiembrie, a folosit un bancomat din Gara de Nord, din care a scos doar suma de 10 lei, potrivit reporterntv.ro, care precizează că Daniel nu a lăsat niciun bilet de adio în care să explice ce s-a petrecut în viața sa, înainte de gestul fatal.

Daniel era originar din Bacău, unde a absolvit Colegiul Național Catolic Sf. Iosif din localitate. Pe pagina sa de Facebook, se specifică faptul că era într-o relație cu o tânără pe nume Ana Maria T., care a studiat, la un moment dat, în Italia, la Torino.

Pe pagina ei de Facebook, se confirmă relația cu Daniel, astfel că nu o problemă în dragoste ar putea fi motivul sinuciderii lui. Cel puțin, teoretic… Dacă nu, cumva, distanța dintre cei doi, pe perioada studiilor, să fi avut un impact negativ asupra psihicului tânărului, care avea o viață întreagă înainte și o carieră militară strălucitoare.

FOTO: Facebook.com


CITEȘTE ȘI… Băiatul bolnav de cancer care voia să sărbătorească pentru ultima oară Crăciunul a decedat. Anunțul făcut de familia sa


 

Loading...
Comentarii