De Simona David,

Potrivit unui comunicat al Ministerului, Vela nu a contastat nereguli, iar instituția a transmis că traficul se desfășoară în limite normale, fără timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

Controlul s-a desfășurat la câteva ore după ce ministrul a anunțat noile prevederi din Ordonanța Militară nr. 7, prin care s-a instituit, printre altele, și carantina totală pentru orașul Țăndărei, județul Ialomița.

De asemenea, ministrul Vela a mai anunțat că s-au suspendat zborurile comerciale, dar și transportul rutier de persoane în și dinspre Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, SUA, Iran, Olanda, Turica și Iran, pe o perioadă de 14 zile începând cu 5 aprilie ora 23, ora României.

Se suspendă și transporturile rutiere către Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Elveția, Olanda și Turcia, pe întreaga perioadă a stării de urgență.

Pentru fluidizarea traficului la vamă, șoferii de camioane care tranzitează România nu mai completează nimic daca merg doar pe culoarul instituit de către autorități.

Practic, cetățenii români nu vor putea veni spre țară cu microbuze sau autobuze, în următoarele 14 zile.

Citeşte şi:

Primarul din Sinaia a scos tunul de zăpadă ca să dea cu dezinfectant. ”E același principiu ca al instalațiilor care costă între 50 și 95 de mii de euro”

Maria Sharapova se plânge de singurătate în izolare. Roagă fanii să o contacteze

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | 164 de decese în Marea Britanie

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente