Mergi direct la conținut »
Ministrul Transporturilor nu vrea să facă vizite inopinate pe teren: Apreciez ca minutul unui ministru este prea scump pentru a călători între diverse șantiere
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ministrul Transporturilor nu vrea să facă vizite inopinate pe teren: Apreciez ca minutul unui ministru este prea scump pentru a călători între diverse șantiere

Ministrul Transporturilor nu vrea să facă vizite inopinate pe teren: Apreciez ca minutul unui ministru este prea scump pentru a călători între diverse șantiere

Ministrul Transporturilor nu vrea să facă vizite inopinate pe autostrăzi: Apreciez ca minutul unui ministru este prea scump pentru a călători între diverse șantiere, a spus Lucian Șova, luni, în audierile din comisiile de specialitate. Șova a vorbit și despre programul pe care îl va avea la minister. ”Mi-am dat termen de 12 ore pe zi cinci zile pe săptămână” a spus el adăugând că are ”un reflex administrativ, rezultat din calitatea de funcționar public”.

De Valentina Postelnicu,

Lucian Șova a fost întrebat de presă dacă va utiliza dronele sau cortul pentru a monitoriza lucrările de autostrăzi, așa cum promiteau foștii miniștri Răzvan Cuc și Dan Șova.

El a spus că minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a călători între șantiere.”Apreciez ca minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a călători între diverse șantiere …apreciez că secretarii de stat trebuie să stea mai mult pe teren, că șefii de companii să iși folosească aparatele imense care le au la dispoziție”, a spus el.

Singurele termene ce le poate da noul ministru nu se referă la autostrăzi, ci la programul său la Ministerul Transporturilor.”Mi-am dat termen de 12 ore pe zi cinci zile pe săptămână” a spus el adăugând că are ”un reflex administrativ, rezultat din calitatea de funcționar public”.

Lucian Șova a mai activat în cadrul Ministerul Transporturilor în perioada 2000-2005 când a fost consilier al ministrului Transporturilor, șef al Autorității Rutiere Române, director general al Direcției Transporturi Rutiere.

Guvernul Dăncilă vine în fața Parlamentului pentru a primi votul de învestitură. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, și-a anunțat vineri echipa de miniștri, votată, uninominal, în Comitetul Executiv Național al PSD, iar membrii Cabinetului urmează să fie audiați în comisiile de specialitate, iar mai apoi să primească votul final, în plenul reunit.

Citește și: Guvernul Dăncilă, în fața Parlamentului pentru votul de învestitură; Aleșii, chemați din vacanța parlamentară pentru a pune noul Executiv

Close
Închide
  Close