De Lidia Bobes,

Zilele trecute, asasinului i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile care-l pot arunca după gratii pentru tot restul vieţii, dar acest lucru nu pare să îl deranjeze prea tare. În schimb, criminalul se confruntă cu o problemă serioasă: a intrat în conflict cu ceilalţi infractori din celulă pentru că nu se spală şi miroase îngrozitor.

3863-115452-123.jpg

Pentru “monstrul” din Braşov, închis încă din septembrie în arestul Direcţiei Cercetări Penale (DCP) din Capitală, lucrurile vor intra în linie dreaptă atâta vreme cât procurorii au finalizat ancheta, iar el a citit tot materialul de urmărire penală, ce are peste 1.000 de file. “A insistat doar asupra declaraţiilor martorilor”, ne-au spus surse judiciare.

Criminalul va ajunge în faţa instanţei

Perspectiva unei vieţi trăite după gratii pare să nu îl sperie însă foarte tare pe asa3863-115453-1.jpgsinul Mădălinei Motrună şi al Vasilicăi Mihai, atâta vreme cât, relaxat şi sfidător, a declarat rânjind, în exclusivitate pentru Libertatea, atunci când a fost adus la Parchetul General: “Mai vedem noi, încă nu sunt condamnat. Nu aveţi de unde să ştiţi că eu le-am ucis!”. Viaţa din arest nu este tocmai uşoară pentru Ionuţ Nicolae, pentru că a reuşit, în cele câteva luni de când este încarcerat aici – timp în care i s-au făcut şi două expertize psihiatrice – să-şi pună în cap toţi deţinuţii care îi sunt colegi de celulă.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

“Nimeni nu îl respectă pentru că nu se spală şi miroase îngrozitor. Pute. Asta i-a revoltat la maximum pe colegii lui, care s-au plâns gardienilor. Acum, Nicola3863-115454-2.jpge e obligat să facă duş. Pentru a nu mima spălatul, gardienii stau cu el şi în baie”, ne-a povestit un angajat al DCP.

Ionuţ George Nicolae (26 de ani) a fost arestat pe 24 iulie. El e acuzat că, pentru bani, le-a ucis pe Vasilica Mihai, din Zărneşti, asasinat comis pe 9 noiembrie 2006, şi pe Mădălina Motrună din Braşov – tânără pe care a suprimat-o pe 31 august 2007. Criminalul le-a crăpat capul fetelor cu toporul şi le-a tăiat gâtul cu un cuţit. Cadavrele ambalate au fost ţinute mai mult de un an în două locaţii din Braşov, după care au fost plimbate prin Moldova, iar în final aruncate într-un şanţ săpat în curtea unei case din Bacău.

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise