Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > "Mulțumim DNA", mesajul afișat de #Rezist în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție (FOTO & VIDEO)

„Mulțumim DNA”, mesajul afișat de #Rezist în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție (FOTO & VIDEO)

"Mulțumim DNA" este mesajul afișat de #Rezist în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, luni, 9 iulie, la doar câteva ore după demiterea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Nora Dincă, prezentatoare meteo la Realitatea TV, a transmis în direct  – pe pagina ei de Facebook – momentul în care opt activiști ai Organizației #Rezist au afișat mesajul respectiv, în fața sediului DNA, pe o ploaie cruntă…

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat luni, 9 iulie, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a şefei Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, devenind astfel primul procuror-șef DNA revocat din funcție. Află cine preia șefia DNA, după revocarea lui Kovesi.

După gestul său, președintele Iohannis a primit mai multe mesaje, pe pagina sa de Facebook. „Un gest de lașitate maximă”, este doar unul dintre ele.


Citește și: Veniturile celor din Armată și Poliție, secretizate. Salariile și tichetele de vacanță devin “informații clasificate”, la propunerea Guvernului


 

 
 
Close
Close
Închide