MENIU CAUTĂ

Mutu nu-și va găsi liniștea nici în 2016! Libertatea dezvăluie ce-i rezervă astrele fotbalistului român în acest an

Distribuie

Nativ Capricorn, Adrian Mutu are tot ce îi trebuie pentru a fi considerat un stâlp de susţinere în orice situaţie. În astrograma sa sunt accentuate puternic zodiile de pământ, ceea ce indică faptul că este o persoană practică, muncitoare, capabilă de performanţă.
Anul acesta se anunţă a fi unul important pentru el, dar nu la fel de apăsător ca anul trecut. Va avea de înfruntat obstacole importante în cele două domenii de viaţă care îl interesează cel mai mult: cariera şi viaţa de familie.
De mai mulţi ani trece printr-o zonă de turbulenţe în familie şi nu îşi găseşte liniştea acasă, simte nevoia să schimbe peisajul, persoanele sau chiar casa.

Prietenii şi rudele l-ar putea trăda

Până la finalul lunii mai se poate confrunta cu pierderi de imagine provocate de persoane care îi promit multe, dar nu se ţin de cuvânt. De la finalul lunii mai poate trăi alte evenimente, la fel de greu de suportat, trădări ale prietenilor, dezamăgiri amare provocate de rudele prin alianţă. Luna mai se anunţă a fi favorabilă pentru un progres important pe plan profesional şi cel al imaginii publice, dar nu este un moment de noroc, ci rezultatul unor eforturi considerabile.
Lunile de vară pot fi greu de suportat din cauza unor blocaje constante, a unor pierderi inexplicabile, inclusiv pe planul sănătăţii. De fapt, sunt efectele tensiunii în care trăieşte de câţiva ani şi i se recomandă să se odihnească mai mult şi să îşi regăsească echilibrul interior, fără de care nu va putea valorifica şansa care se conturează în a doua parte a anului.
Din septembrie se iveşte o nouă oportunitate de reglare atât a evoluţiei profesionale, cât şi a vieţii de familie. Dar este important să ştie că nu va veni nimeni să regleze situaţiile de care nu s-a ocupat, relaţiile pe care le-a neglijat sau treburile pe care nu şi le-a făcut.
De fapt, acum va debuta un moment de bilanţ de care îi poate fi teamă întregul an, pentru că este inevitabil şi va produce consecinţe importante, nu contează dacă le va considera pozitive sau negative.
Citește și:
Cununie cu fast în Cuba! Mutu și Sandra s-au căsătorit. El în blugi, ea în rochie neagră | VIDEO

Citește mai multe despre Adrian Mutu pe Libertatea.

Comentarii