De Adrian Ilie,

Înregistrarea redă discursul susținut de cei doi la întâlnirea de luni cu grupurile parlamentare ale PSD în care s-a discutate strategia partidului pentru moțiunea de cenzură.

Bani dați primăriilor, ”indiferent de consecințe”

După ce parlamentarii din sală au fost invitați să-și spună problemele pe care le au în teritoriu pentru a vedea cum pot fi rezolvate, unul dintrei ei, din Bacău, a întrebat ce garanții sunt că va continua PNDL, programul prin care sunt finanțate proiectele primăriilor, în condițiile în care o parte din constructori și-au retras echipele din cauza facturilor neplătite.

Premierul a dat garanții că facturile vor fi plătite a doua zi după moțiunea de cenzură, adică vineri, prin ordonanța pregătită de Guvern. ”

Vineri, am găsit deja resurse să alocăm banii pentru PNDL. Am promis un lucru: până la sfârșitul anului toate facturile pe PNDL vor fi achitate, chiar dacă valoarea este dublă față de anul trecut. Acest lucru se va întâmpla indiferent de consecințe.

Viorica Dăncilă, prim-ministru

Sperietoarea dosarelor din justiție

Șefa Guvernului i-a avertizat pe social-democrați că un eventual succes al moțiunii de cenzură ar avea impact și asupra anchetelor derulate de procurori, Dăncilă menționând expres că mizele sunt legate de dosare și de secția specială de investigarea a infracțiunilor din justiție

„Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza”, a spus Dăncilă.

Citeşte şi:

PSD, reuniune de urgenţă, miercuri, la Vila Lac, cu o zi înainte de moţiunea de cenzură

Eugen Teodorovici o contrazice pe Viorica Dăncilă: ”Nu este o rectificare. Se dau bani pentru UAT-uri”

Viorica Dăncilă duce negocieri în Parlament, cu trădătorii din PSD: „Ce funcţii să le ofer? Sancţiunea va veni din partea populaţiei!”

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise