MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 13:52

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina! | VIDEO

Distribuie

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina! În Africa de Sud atacurile armate sunt destul de frecvente.

O bătrână a găsit ac de cojocul celor care o amenințau cu pistoalele. Pe imagini se vede cum bătrâna a intrat pe proprietatea ei, dar, până să se închidă porțile, din spate a apărut alt vehicul care din care au coborât trei hoți cu pistoale.

Aceștia au amenințat-o pe bătrână, dar aceasta nu s-a pierdut cu firea. N-a deschis geamurile și imediat a găsit soluția să scape de agresori.

O bătrână din Africa de Sud a pus pe fugă trei hoți care o amenințau cu pistoalele pentru a-i fura mașina

Bătrâna și-a păstrat calmul și a dat în spate, lovind mașina hoților. Surprinși de reacția curajoasă a victimei, care a dat în mașina hoților până a scos-o de pe proprietatea ei. Mai apoi, le-a lovit mașina și în drum, punându-i pe fugă.

Incidentul a avut loc în provincia Gauteng, din Africa de Sud. În SUA, o femeie a fost călcată cu mașina de hoții care voiau să-i fure banii pe care tocmai îi scosese de la bancă.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei’. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii