Bethany-Maria Beales (22 de ani) a fost găsită moartă cu ”răni semnificative”, sâmbătă, după ce a căzut de un etaj al clădirii în care locuia în City of London (entitate administrativă aflată în orașul Londra). Un apartament în clădirea în care locuiește tânăra valorează între 700.000 de dolari și 13 milioane de dolari.

Poliția locală susține că doi oameni, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 38 de ani, au fost arestați, ei fiind suspectați de crimă. Cei doi au fost eliberați ulterior, dar se află sub investigație, scrie Daily Mail.

Mai multe informații neconfirmate arată că ea a căzut de la etajul 19 al clădirii pe o terasă deschisă aflată la etajul 6.

Cu doar câteva ore înainte de moartea ei, Bethany a postat pe Facebook că a fost foarte încântată că s-a întâlnit cu muzicianul The Weeknd.

”Beth a fost o persoană bună, amuzantă, loială, inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Ea a schimbat viețile tuturor care au fost destul de norocoși să o cunoască și să fie iubiți de ea. A fost mai mult decât o fiică, nepoată, verișoară, soră vitregă, mătușă, fină și prietnă. Ea era lumea pentru noi”, au scris familia ei într-un comunicat de presă.


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/ Paur, solistul trupei Antract, are cea mai mare și scumpă colecție de motociclete personalizate


FOTO: FACEBOOK