Mergi direct la conținut »
O cunoscută companie producătoare de dulciuri angajează degustători de ciocolată. Ce salarii vor avea persoanele recrutate
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O cunoscută companie producătoare de dulciuri angajează degustători de ciocolată. Ce salarii vor avea persoanele recrutate

Cei care și-au dorit să deguste ciocolată și să fie plătiți pentru asta sunt în culmea fericirii. Cunoscuta companie Ferrero angajează 20 de persoane care să se mute în orașul montan Alba, din Italia, pentru a deveni degustători profesioniști de Nutella, bomboane Ferrero-Rocher, Tic-Tac și ciocolată Kinder. Oamenii vor primi pe întreaga perioadă a contractului aproximativ 8.500 de euro.

Site-ul Travel and Leisure arată că inițial vor fi selectate 60 de persoane. Acestea nu trebuie să aibă o pregătire specială, având în vedere că firma îi va încadra într-un program de training, care va dura trei luni. În tot acest timp, oamenii vor învăța tehnici de degustare.

La finalul etapei de învățare, 20 de candidați, considerați cei mai talentați, vor fi angajați part-time și vor lucra două zile pe săptămână, câte două ore pe zi.

Anunțul de angajare a fost publicat în limba italiană și arată că este vorba de un contract pe perioadă determinată. Doritorii vor trebui să cunoască limba italiană.

Singurele cerințe sunt ca cei care aplică la acest loc de muncă să nu aibă alergii, să poată folosi computerul și să fie dispuși să se mute în Italia.

Candidații angajați vor fi plătiți cu aproximativ 8.650 de euro pentru întreaga perioadă. De asemenea, lor li se permite să aducă încă o persoană cu ei în Italia, indiferent că este vorba de o rudă sau un prieten.


CITEȘTE ȘI: Geniul Guvernului Dăncilă: în plină amenințare a pestei, a ordonat eliminarea inspecției veterinare din primăvară, economisind 6 milioane de euro și pierzând aproape un miliard!


FOTO: PIXABEY

Close
Închide
  Close