MENIU CAUTĂ

O familie a fost forțată să-și înmormânteze fetița ucisă de tatăl ei de trei ori. Poliția a returnat, pe rând, părți din corpul micuței

Distribuie

Leah Aldridge avea o răceală și nu putea dormi atunci când tatăl ei, Andrew Ashurst, a încercat să o liniștească în ziua de 23 decembrie a anului 2002. Când a ajuns în brațele mamei ei Janine Aldridge, micuța era fără vlagă și se zbătea să respire. 

Fetița a suferit leziuni cerebrale masive și a murit în spital în ziua de Crăciun. La autopsie s-a descoperit că ea a fost scuturată violent, lucru care i-a provocat o hemoragie catastrofală în creier, potrivit mirror.co.uk.

După o anchetă de opt luni a poliției, tatăl lui Leah a fost acuzat de uciderea fetiței, dar după ce el a pledat vinovat de omor și a acceptat oferta făcută de procurori, el a primit trei ani de închisoare.

Medicul legist și Poliția Greatest Manchester și-au încheiat ancheta, iar corpul fetiței a fost returnat familiei pentru înmormântare. Dar anul trecut familia a fost șocată atunci când poliția a spus că nu au fost returnate toate părțile copilului.

Astfel familia a ținut o doua ceremonie, dar după câteva săptămâni, mai multe părți ale corpului fetiței au fost descoperite, iar apropiații lui Leah au ținut și cea de-a treia înmormântare.

Cazul șocant a ajuns în atenția prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii, Theresa May. Aceasta și-a exprimat simpatia profundă pentru cele întâmplate și a cerut autorităților responsabile să ia măsuri imediate pentru ca o astfel de situație să nu se mai întâmple vreodată.

Sursă foto Daily Mirror.


Patru persoane au fost ținute ostatice într-un apartament din Chișinău. Poliția l-a împușcat mortal pe agresor!


 

 

 

 

Citește mai multe despre înmormântare pe Libertatea.

Comentarii