Mergi direct la conținut »
O familie de români a tâlhărit șoferii, pe o autostradă din Spania. Au comis zeci de jafuri, sub pretextul că s-au rătăcit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O familie de români a tâlhărit șoferii, pe o autostradă din Spania. Au comis zeci de jafuri, sub pretextul că s-au rătăcit

O familie de români a tâlhărit șoferii, pe o autostradă din Spania. Au comis zeci de jafuri, sub pretextul că s-au rătăcit

O familie de români a tâlhărit șoferii, pe o autostradă din Spania. Mama, tatăl și fiul lor au fost arestați, după ce au dat 15 lovituri, prefăcându-se mereu că s-au rătăcit. Jafurile au fost comise pe autostrada A7 și în parcările de pe șoseaua de mare viteză, în zona orașului Alicante.

Polițiștii spanioli au arestat familia în localitatea Crevillent. Românii sunt acuzați că ar face parte dintr-o grupare care ar fi comis mai multe jafuri pe șoselele din Spania. Potrivit anchetatorilor spanioli, cei prinși sunt un cuplu, tatăl 45 de ani, mama 38, și fiul lor de 23 de ani, toți având antecedente penale, scrie observator.tv.

O familie de români a tâlhărit șoferii, pe o autostradă din Spania. Cum acționau indivizii

Românii acuzați de comiterea tâlhăriilor opreau mașini în trafic și le spuneau șoferilor că li s-a stricat mașina. În cazul în care cei opriți coborau din autoturism, unul dintre tâlhari le distrăgea atenția, iar altul fura obiecte de valoare.

O altă metodă a făcut victime în rândul șoferilor de camioane. O femeie apărea cu o hartă în mână într-o parcare de pe autostradă și cerea ajutorul șoferului, pe motiv că s-ar fi rătăcit. Dacă șoferul cobora din cabină să o ajute, unul dintre membrii familiei fura tot ce găsea: de la portofele, telefoane, la ochelari de soare sau alte bunuri.

În martie 2017, 120 de români au fugit, în pași de conga, dintr-un restaurant din Spania, unde au organizat un botez, fără să plătească factura în urma consumației. Paguba produsă de cei 120 de români se ridica la suma de 2.000 de euro. După petrecere, românii au fugit din restaurant. Angajații localului încercat să îi oprească pe cei 120 de români, însă aceștia au amenințat că dau cu mașinile peste ei.

Sursă foto: diarioinformacion.com


Citește și ANALIZĂ | Topul mâncării. Unde au lăsat românii cei mai mulți bani


 

Close
Închide
  Close