MENIU CAUTĂ

VIDEO | O femeie a prins, imobilizat și umilit un hoț în plină stradă

Distribuie

Scena surprinsă pe străzile din Rusia pare una desprinsă dintr-o comedie neagră. În imagini se poate vedea cum o femeie stă deasupra unui bărbat, ținându-l nemișcat la pământ. 

Videoclipul a fost postat pe o rețea locală de știri online și a devenit repede viral pe internet. Un bărbat și o femeie au fost filmați în timp ce se luptau în mijlocul străzii, potrivit rt.com.

Explicația pentru scenele șocante este cu adevărat surprinzătoare. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a încercat să-i fure geanta femeii, dar aceasta a ripostat neașteptat, reușind să îl prindă.

Monologul femeii este plin de vorbe de ocară la adresa celui care a încercat să-i fure banii. „Ai vrut să mă lași fără bani? Trebuie să-mi hrănesc copiii și el a vrut să-mi fure geanta. Mănâncă pământ, gunoiule”, îi spune femeia hoțului în timp ce-i bagă capul într-o băltoacă.

După mai multe lovituri pe care bărbatul le-a încasat și de la trecătorii adunați să vadă „spectacolul”, el a fost luat de o dubă a poliției.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține scene violente care vă pot afecta emoțional. 


VIDEO/ Ping-pong cu protestele din 10 august. Ancheta din Parlament, „un spectacol jenant”. Cum a anulat PSD audierea personajelor-cheie


Citește mai multe despre Rusia pe Libertatea.

Comentarii