Hoții au „lucrat” în echipă. Doi dintre ei – un bărbat în vârstă de 50 de ani, din București și un altul, neidentificat deocamdată -, au făcut „paravan” pentru cel care a sustras banii.

Acesta este un bărbat în vârstă de 30 de ani, tot din București. Femeia a reclamat furtul, iar hoții au fost descoperiți a doua zi, a notat oradesibiu.ro.

„În data de 7 septembrie, în urma amplelor activități investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 7 Poliție București și Biroului Flagrant de la Brigada de Transport Public București, s-a reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite că ar fi sustras dintr-o poșetă suma de 14.075$”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victima s-a împăcat cu hoții!

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate însă, partea vătămată s-a împăcat cu autorii infracțiunii și și-a retras plângerile la adresa acestora!

„În data de 7 septembrie, polițiștii de la investigații criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 30 de ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Nici acest lucru nu mai este posibil, la expirarea celor 24 de ore bărbatul a fost pus în libertate”, mai spune Luciana Lazăr.


Citeşte şi:

Un bărbat acuzat că ar fi furat 40.000 de euro în Germania a fost prins la Roman

Jaf asupra unei mașini a Poștei Române, la Balș. Un bărbat mascat a fugit cu peste 200.000 de lei, după ce l-a bătut pe unul dintre angajați

Un bătrân de 82 de ani a furat bijuterii în valoare de 400.000 de dolari. Modul de operare al hoțului

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism