Mergi direct la conținut »
O femeie care și-a dat bebelușul unei secte pentru a fi sacrificat a fost arestată la șapte ani după tragedie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie care și-a dat bebelușul unei secte pentru a fi sacrificat a fost arestată la șapte ani după tragedie

O femeie care și-a dat bebelușul unei secte pentru a fi sacrificat a fost arestată la șapte ani după tragedie

Zilele trecute, poliția din Chile a capturat o femeie, Natalia Guerra, care și-a dat bebelușul nou-născut unei secte din Colliguay pentru a fi sacrificat în cadrul unui ritual "pentru salvarea lumii" de o eventuală apocalipsă.

De Dana Aramă,

Tragedia a avut loc în decembrie 2012. În cadrul ritualului, bebelușul a fost ars de viu. Crima a stârnit mare vâlvă la acea vreme, potrivit excelsior.com.mx.

În mai 2013, Ramon Castillo, liderul sectei și tatăl bebelușului sacrificat, s-a sinucis în Cuzco, Peru, când era căutat de poliție.

La momentul la care a avut loc crima, natalia Guerra a declarat că se afla sub influența drogurilor și nu știa ce face. Cu toate acestea, a fost condamnată la cinci ani de închisoare, însă a reușit să fugă.

În data de 9 iulie 2019, femeia a fost prinsă pe insula Maipo, din Chile, unde se ascundea de mai multă vreme.

FOTO: excelsior.com.mx


Citește și:

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Close
Închide
  Close