MENIU CAUTĂ

O femeie ciudată, care a sunat noaptea la ușa unui bărbat și apoi a dispărut, surprinsă de camera de supraveghere | VIDEO

Distribuie

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, la 3.20, la ușa unui bărbat care locuiește singur a sunat cineva. Trezit din somn, el a mers să vadă cine e. Când a ajuns, nu a găsit pe nimeni. Se întâmpla în Montgomery, Texas. 

Din fericire, americanul are instalată deasupra ușii o cameră de supraveghere, care funcționa când a sunat soneria. Curios să vadă cine îi face farse la 3 dimineața, bărbatul s-a uitat a doua zi de dimineață pe înregistrare. Atunci, a văzut că era vprba despre o femeie brunetă, înaltă, cu părul lung, îmbrăcată într-un tricou alb, care avea niște sfori ce păreau să-i atârne de mâini. Texanul s-a prezentat la șeriful local cu înregistrarea, iar în urma analizelor clipului video, autoritățile cred că este vorba despre o femeie care a fost captivă și a avut mâinile legate.

Nu se știe, deocamdată, dacă e vorba despre o persoană răpită sau despre cineva care a fugit de la vreo instituție medicală pentru persoanele cu probleme psihice. Cert este că autoritățile texane au făcut publică înregistrarea video și au făcut apel către localnici să anunțe dacă o cunosc pe misterioasa femeie care a sunat la 3 dimineața la ușa locuinței din Montgomery.

Comentarii