Mergi direct la conținut »
O femeie își amendează iubitul dacă nu ajunge acasă până la ora patru dimineața
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie își amendează iubitul dacă nu ajunge acasă până la ora patru dimineața

O femeie își amendează iubitul dacă nu ajunge acasă până la ora patru dimineața

Femeia povestește că iubitul ei a început să iasă în oraș aproape în fiecare week-end. Pentru că bărbatul venea foarte târziu acasă, ea a decis să-i ceară 50 de dolari dacă vine mai târziu de patru dimineața. 

Cuplul care este împreună de doi ani s-a chinuit să se adapteze reciproc la programul social pe care îl au. Femeia a scris pe Reddit că iubitul ei și-a făcut prieteni noi și stă în oraș până dimineața, potrivit metro.co.uk.

„Nu-l întreb cu cine iese și nici ce va face când pleacă. Nu îl deranjez cât este în oraș. Vreau să se bucure de spațiu pentru că fiecare om merită asta. Dar mă deranjează că vine târziu din cauza standardelor duble pe care el le-a stabilit în relație. Spune că merită beneficiul îndoielii pentru că el îmi răspunde la apeluri sau mesaje dacă îl caut. Dar nu îl caut aproape niciodată, decât dacă este o urgență”, spune femeia.

Faptul ca atitudinea lejeră nu se aplică și atunci când iese ea în oraș, a determinat-o pe femeie să găsească o soluție, una de care să se țină amândoi. „Plata de 50 de dolari se aplică pentru amândoi și niciunul dintre noi nu are voie să se supere când celălalt întărzie”, a mai spus ea.


Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta

 


 

 

Close
Închide
  Close