MENIU CAUTĂ

FOTO | O femeie s-a dezbrăcat și i-a cerut iubitului să facă amor cu ea. Pentru că el a refuzat-o, l-a înjunghiat în piept

Distribuie

Vicky Ludlow, 37 de ani, va sta șase ani la închisoare după un atac furios asupra iubitului ei. Atunci când bărbatul a refuzat să întrețină relații sexuale cu ea, femeia l-a înjunghiat în piept. 

Femeia care se afla în stare de ebrietate s-a dezbrăcat și i-a făcut avansuri partenerului ei. Pentru că acesta a refuzat-o, ea i-a spus: „Te voi înjunghia”, potrivit mirror.co.uk.

Tribunalul Stoke-on-Trent Crown din North Staffordshire, Anglia, a auzit cum bărbatul a reușit cum a reușit, după ce a fost înjunghiat, să-și închidă iubita în cameră și să iasă din casă. Apoi el a căzut pe scări și a fost găsit plin de sânge de către un vecin.

Vicky Ludlow, femeia care și-a înjunghiat în piept iubitul (foto stokesentinel.co.uk)

 

„Era în dormitor, încă goală. S-a uitat după un cuțit, dar nu a găsit niciunul. Ea s-a pus în pat și el nu s-a uitat la ea. Deodată bărbatul a simțit o lovitură. Se simțea ca o lovitură de pumn. Doar atunci când cuțitul a fost scos și-a dat seama ce fusese”, a povestit procurorul Glyn Samuel în fața instanței.

 

Vicky ținea în mână un cuțit pentru friptură. Bărbatul a reușit să-i prindă mâna în care avea arma pentru a nu-l mai înjunghia și a fugit. Ludlow a pledat vinovată la acuzația că a rănit cu intenția de a provoca vătămări corporale grave.


VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


 

Citește mai multe despre barbat dezbracat și iubit injunghiat pe Libertatea.

Comentarii