Mergi direct la conținut »
O fetiță de 11 ani, din Slatina, a ajuns la spital după ce a fost atacată de o pisică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de 11 ani, din Slatina, a ajuns la spital după ce a fost atacată de o pisică

O fetiță de 11 ani, din Slatina, a ajuns la spital după ce a fost atacată de o pisică

O fetiță, în vârstă de 11 ani, din municipiul Slatina, a ajuns la Spitalul Municipal, după ce în seara de Ajun a fost atacată de pisica bunicului ei. Incidentul a avut loc în timp ce copilul dormea, rudele acesteia solicitând ajutorul Poliției Locale Slatina.

La o jumătate de oră după miezul nopții de 24 spre 25 decembrie, ofițerii de serviciu ai Poliției Locale Slatina au fost sesizați de un bărbat că nepoata sa, în vârstă de 11 ani, a fost atacată și mușcată de pisica familiei.

Și tatăl fetiței a fost victima felinei, aceasta devenind agresivă în timp ce toată lumea din casă dormea.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Olt, pentru îngrijiri, minora rămânând internată”, a declarat Adrian Pop, directorul Poliției Locale Slatina.

Rudele micuței au declarat că vor renunța la pisică.

Citește și: Drama de Crăciun a Cameliei Smicală, românca ai cărei copii se află în grija statului finlandez: ”Copiii mei nu mai au curajul să vorbească”

Close
Închide
  Close