Mergi direct la conținut »
O fetiță din Mija, judeţul Dâmboviţa, a fost ucisă de nașul ei, în timp ce dădea mașina cu spatele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță din Mija, judeţul Dâmboviţa, a fost ucisă de nașul ei, în timp ce dădea mașina cu spatele

O fetiță din Mija, judeţul Dâmboviţa, a fost ucisă de nașul ei, în timp ce dădea mașina cu spatele

O fetiță din Mija a fost ucisă de nașul ei, în timp ce dădea mașina cu spatele. Comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa sună sec: O fetiţă de un an a murit marţi, 22 mai, în localitatea Mija, județul Dâmbovița, după ce un şofer a dat cu spatele cu maşina şi a lovit-o.

”Conducătorul auto are 27 de ani; în timp ce efectua manevra de mers înapoi a acroşat o fetiţă de un an, care a decedat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

De fapt, tragedia este și mai mare, șoferul fiind chiar nașul celei mici și se afla în vizită la părinții ei. Dar când a plecat şi îşi lua rămas-bun, a dat cu maşina în spate, nu a văzut-o pe fetiţă şi a accidentat-o mortal. Din cercetările poliţiştilor, fetiţa era lângă tatăl ei, în faţa porţii locuinţei.

La faţa locului a venit ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul copilului.

Aseară, o fetiţă din Arad s-a spânzurat cu gluga de la hanorac, după ce i-a rămas agăţată într-un gard, în timp ce se juca.


Citește și: EXCLUSIV/ Sergiu Băhăian, „călăul de boschetari”, primul interviu din penitenciar: „Lăcomia m-a împins să fac asta” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close