MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 13:48

O fostă actriță, de 92 de ani, și noul ei soț, în vârstă de 91 de ani, sunt cei mai bătrâni miri

Distribuie

O fostă actriță, de 92 de ani, și noul ei soț, în vârstă de 91 de ani, sunt cea mai bătrână pereche de proaspeți căsătoriți după ce și-au unit destinele la trei ani după ce au devenit amândoi văduvi, scrie Daily Mail.

Margaret James, în vârstă de 92 de ani, și Rob Cave, în vârstă de 91 de ani, s-au căsătorit în fața a 150 de prieteni și membri ai familiei la Wimborne Minster din Dorset. Cei doi, se cunosc de peste 30 de ani, dar au început o relație abia după ce soții lor au decedat la distanță de trei luni unul de celălalt.

Cei doi povestesc că atunci când au rămas văduvi, s-au consolat reciproc pentru pierderea soților lor, iar încet, încet, relația lor a evoluat și s-a transformat într-o poveste romantică. Așa că, la 66 de ani după ce s-au căsătorit cu primi lor soți, au ajuns la altar a doua oară. Ei spun că au luat decizia de a se muta împreună, dar au vrut să facă lucrurile 'așa cum se cuvine', așa că și-au unit destinele înainte.

Margaret este o fostă actriță și ultimul membru supraviețuitor al distribuției filmului clasic Brief Encounter din 1945. Ea spune că speră ca povestea ei de dragoste să aibă un final mai fericit decât cea a personajelor din filmul în care a jucat, 'Sunt foarte fericită. Am avut o nuntă minunată, iar soarele a strălucit pentru noi toată ziua'.

Noul ei soț Rob a adăugat: „Nu este o căsnicie de conveniență, este o căsătorie din dragoste. Doar ne-am dat seama că probabil suntem cel mai bătrân cuplu de proaspăt-căsătoriți, dar nu avem planuri să aplicăm pentru Cartea recordurilor”.

Vârsta combinată a cuplului, 183 de ani, este cu 12 ani mai mare decât cea a lui Joan Grant și Ted Wright, care au fost considerați că au fost cei mai bătrâni miri din Marea Britanie după ce s-au căsătorit la Swindon la începutul acestui an.

Rob a fost căsătorit cu prima soție Mavis timp de 66 de ani, până când soția sa a murit acum trei ani, la vârsta de 87 de ani. Au avut o fiică împreună Julia Palmer, care a fost domnișoara de onoare a lui Margaret în timpul nunții.

Între timp, Margaret și soțul ei decedat, Raymond, au locuit la Londra și au avut o carieră în showbiz și muzică. După ce soțul ei s-a pensionat în 1992, cuplul s-a mutat la Wimborne, unde fiul lor, Michael, a fost profesor de muzică la școala din Canford. Din păcate, el a murit de cancer când avea doar 30 de ani, iar tatăl său a murit acum trei ani, la vârsta de 93 de ani. Acolo i-au cunoscut pe Ron și pe soția acestuia Mavis și au devenit prieteni.


Citește și: Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect


 

Comentarii