Mergi direct la conținut »
O herghelie a ieșit pe un bulevard din Timișoara. Șapte cai, la păscut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O herghelie a ieșit pe un bulevard din Timișoara. Șapte cai, la păscut

O herghelie a ieșit la păscut pe un bulevard din Timișoara iar imaginile surprinse sunt absolut fabuloase. Nu unul, nu doi, ci șapte cai au fost lăsați la păscut în centrul orașului. Animalele au fost ridicate iar reprezentanții Poliției Locale caută proprietarul pentru a-l amenda.

De Mihai Niculescu,

Prezența cailor pe Bd-ul Dâmbovița a fost semnală de localnici, care au sunat la Poliția Locală. Animalele pășteau iarba din fața blocurilor și au ajuns și pe carosabil, încurcând traficul din zonă. La fața locului au ajuns polițiștii locali, jandarmii, dar și agenții de la Secția 3 de Poliție, precum și cei de la societatea de ecarisaj, care au ridicat animalele ducându-le la un adăpost.

Nu este prima dată când autoritățile din oraș se confruntă cu astfel de evenimente.

Animalele au fost ridicate de pe domeniul public de cei de la Danyflor. Se încearcă identificarea proprietarului, care urmează să fie amendat”, au declarat reprezentanții Poliției Locale, pentru tion.ro.

Sursa foto: tion.ro


VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”


 

Close
Închide
  Close