MENIU CAUTĂ

O învățătoare a lăsat femeia de serviciu să-i țină locul, iar aceasta i-a bătut pe elevi! Părinții au amenințat că vor merge la inspectorat

Distribuie

O învățătoare de la școala din comuna Pomi, județul Satu Mare, fiind bolnavă, a decis s-o roage pe femeia de serviciu să-i țină locul. Aceasta nu i-a putut stăpâni pe elevi și a decis să-i bată cu o vergea.

Copiii s-au dus acasă cu mâinile pline de urmele lăsate de loviturile primite la școală, a anunțat presasm.ro. Părinții, revoltați, au reclamat violența la care au fost supuși micuții lor directoarei, dar aceasta nu i-a anunțat că ar avea de gând să ia vreo măsură.

„Am ajuns ca femeia de serviciu să facă pe pedagogul”

„La Pomi, elevii clasei a I-a au fost lăsați în grija femeii de serviciu, deoarece învățătoarea lor este bolnavă, iar femeia de serviciu le-a aplicat mai multor copii din clasă o corecție cu o vergea, lăsându-le urme de violență!

Părinții au discutat cu directoarea școlii, dar neprimind un răspuns la această problemă, părinții sunt deciși să meargă până la Inspectoratul Școlar sau chiar la Protecția Copilului!

Am ajuns ca femeia de serviciu să facă pe pedagogul în școli și să coboare milităria din pod peste niște copii de 8 ani!”, a spus unul dintre părinți.


Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână

Citește mai multe despre Bataie, femeie de serviciu și Scandal pe Libertatea.

Comentarii