Mergi direct la conținut »
O mamă și bebelușul ei, uciși în urma unui raid aerian israelian în Fâşia Gaza
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mamă și bebelușul ei, uciși în urma unui raid aerian israelian în Fâşia Gaza

O mamă și bebelușul ei, uciși în urma unui raid aerian israelian în Fâşia Gaza

Trei palestinieni, între care o mamă și copilul ei în vârstă de un an și două luni, au murit azi, în urma unui raid aerian israelian care a lovit casa familiei lor din Fâşia Gaza, a relatat AFP, citată de Agerpres.

Forţele aeriene israeliene au efectuat mai multe raiduri în Fâşia Gaza, în replică la cele circa 200 de rachete lansate asupra Israelului din enclava palestiniană.

„Saba Abu Arar, în vârstă de un an şi două luni, a murit într-un raid în estul oraşului Gaza. Mama ei, care este însărcinată, a fost grav rănită, iar sora ei este şi ea rănită”, a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii al grupării Hamas. Ulterior, cele două femei au decedat.

„Tocmai ne aşezam la masă, când casa a fost bombardată de un avion israelian. Saba a fost ucisă pe loc”, a declarat pentru AFP Abu Mohamed Abu Arar, un văr al tatălui fetiţei, care a confirmat că mama şi sora fetiţei au fost rănite.

O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a declarat că nu dispune de nicio informaţie privind acest caz.

„Armata nu vizează decât situri militare”, le-a declarat jurnaliştilor un purtător de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus, înainte de anunţul privind moartea fetiţei, comentând raidurile aeriene israeliene din Fâşia Gaza.


Citește și: 

Povestea celui mai vechi angajat din Liga 1! De 40 de ani, Ioan Albu de la CFR Cluj e nelipsit din vestiarul campioanei României

 
 
Close
Închide
  Close