La fața locului a acordat ajutor medical în primă instanță un echipaj care se deplasa cu un pacient spre Cluj. Ulterior, a sosit un alt echipaj medical, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul accidentului echipajele au găsit trei victime de sex feminin, cu vârste de 61, 28, respectiv 2 ani, toti cetățeni ucraineni. Șoferița, în vârstă de 61 de ani, prezenta un traumatism cranian minor, iar celelalte două persoane au scăpat nevătămate.

„Astăzi (n.r. – joi), poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident rutier produs în Reteag. Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 61 de ani, cetăţean ucrainean, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În autoturism se mai aflau o femeie de 28 de ani şi un copil de 2 ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, fără a fi înregistrate victime. Totodată, şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest de către poliţişti, rezultatul fiind negativ, au mai transmis polițiștii bistrițeni.

Toate cele trei persoane implicate în accident, dintre care femeia de 28 de ani și fetița de 2 ani erau mamă și fiică, au fost transportate la spitalul din Beclean pentru investigaţii suplimentare.

În urmă cu o zi, o altă maşină, în care se aflau opt ucraineni, dintre care trei erau copii, a fost implicată într-un accident tot pe DN 17, pe raza oraşului Beclean.

Captură video Info Trafic 24

Urmărește-ne pe Google News