De Livia Lixandru,

„Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la un eveniment de navigație în dimineața zilei de 30 octombrie.

Din primele verificări a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin, în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea (braț Tulcea), în dreptul milei marine 37.5 a rămas fără guvernare și a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea.

Ca urmare a acestui eveniment, nu s-a produs blocarea senalului navigabil sau poluarea mediului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigație”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, citat de Observator.tv.

Un vas de croazieră s-a ciocnit violent de o navă cargo

La începutul lunii octombrie, un accident naval a avut loc pe Dunăre, în zona Milei Marine 43, după ce un vas de croazieră s-a ciocnit violent de o navă cargo.

Nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii. În urma evenimentului, două persoane au fost rănite și preluate de Serviciul de Ambulanță Tulcea pentru efectuarea de investigații medicale.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Filmul intervenției de la Colectiv nu a avut nici măcar număr de înregistrare!

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă