Se pare că fata a fost chemată de un conațional , de 39 de ani,  pentru a-i face curățenie în apartament. Însă, după ce a intrat, bărbatul a sechestrat-o pe tânăra femeie, agresând-o sexual mai multe ore, scrie La Sicilia.

Femeia, profitând de un moment de neatenție al agresorului, a reușit să fugă. A apelat la ajutorul medicilor, apoi a depus o plângere la poliție. Românul de 39 de ani și-a recunsocut fapta, informează stirilekanald.ro, iar acum se află în arest la domiciliu până la finalizarea anchetei.

Nu este singurul caz de acest gen. Anul trecut, o altă româncă a fost bătută în Italia, pentru că făcea curățenie pe stradă. Femeia a ajuns la spital, după ce a fost snopită în bătaie de patru bărbați deoarece a făcut curățenie în fața porții casei, de pe strada pe care locuiește. Românca a depus o plângere la Poliție.

Citește și

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta