Mergi direct la conținut »
O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă, în zona Gării de Nord
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă, în zona Gării de Nord

O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă, în zona Gării de Nord

O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă, în zona Gării de Nord. Oamenii au crezut că vrea să le fure copiii. Cinci indivizi au agresat-o pe femeia care cutreiera țara în cadrul unui proiect.

Psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii a provocat scene şocante, noaptea trecută, în Capitală. O scriitoare aflată într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord.

 Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra Ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci indivizi au reuşit sa deschidă portiera şi au lovit-o pe femeie în uralele mulţimii.

” Femeia aflată la volan e Doina Popescu. Are 49 de ani. E din Brăila. Scriitor, pilot, la origine profesor de matematică. Om serios, cum se spune în popor. Conduce “ambulanța pentru literatură”, nu ambulanța care fură copilași. Colindă de ani buni târgurile de carte din toată țara. A fost la un pas de a fi linșată”,  a povestit cineva pe contul de socializare.

Citește și

VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”

 

Close
Închide
  Close