Mergi direct la conținut »
FOTO | O tânără a fost violată în grup, când avea 13 ani. Câțiva ani mai târziu, femeia a trecut prin alt coșmar Galerie foto
19imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O tânără a fost violată în grup, când avea 13 ani. Câțiva ani mai târziu, femeia a trecut prin alt coșmar

FOTO | O tânără a fost violată în grup, când avea 13 ani. Câțiva ani mai târziu, femeia a trecut prin alt coșmar

O tânără care a fost violată de trei bărbați, când avea 13 ani, a câștigat un concurs de Miss. În timpul concursului de frumusețe, femeia a trecut printr-un altfel de coșmar, unul care a determinat-o să renunțe la titlul obținut. 

Maude Gorman, în vârstă de 24 de ani, are o poveste de viață tulburătoare. La vârsta de 13 ani, ea a fost violată de trei bărbați, abuz care a schimbat-o pentru totdeauna. Din această cauză, fata a avut probleme la școală, nereușind să se concentreze, pentru că avea tulburare de stres post-traumatic (PTSD), potrivit theguardian.com.

După o luptă cu ea însăși, tânăra a reușit să își revină treptat și a terminat liceul cu note mari. Apoi, pentru că îi plăceau concursurile de frumusețe, a început să participe la astfel de evenimente.

În anul 2018, Maude a reprezentat Plymouth la Miss Massachusetts și a reușit să câștige concursul. Doar că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Prezentatorii concursului de frumusețe au glumit în timpul show-ului pe seama #MeToo, mișcarea online de conştientizare a hărţuirii şi abuzului sexual. Acest lucru a zdruncinat bucuria lui Maude de a fi numită regina frumuseții. Ea a părăsit concursul și a renunțat la titlul de Miss.

Săptămâna trecută, Maude a postat pe Instagram un mesaj prin care a explicat de ce a renunțat la titlul pentru care a muncit atât de mult.

„Deși sunt recunoscătoare pentru oportunitățile pe care @missamerica le creează pentru fetele tinere, sunt conflictuală; mișcarea #MeToo a fost luată peste picior pe scenă, în timpul finalei de la Miss Massachusetts. Ca supraviețuitoare și avocată a victimelor care au trecut prin abuz sexual sau violență, refuz să nu iau atitudine și să mă fac că nu s-a întâmplat nimic… pentru fiecare persoană care s-a simțit eliberată prin mișcarea #MeToo… nu voi permite NIMĂNUI să ia ceva din acea putere și eliberare”, a scris Maude Gorman.

După incident, organizatorii Miss Massachusetts au transmis că ei nu știau de intenția prezentatorilor de a atinge un subiect delicat și și-au cerut scuze pentru cele întâmplate.


Cove și-a descoperit o nouă plăcere: vacanțele pe catamaran. Cât costă un astfel de concediu

Close
Închide
  Close