MENIU CAUTĂ

Mister elucidat în cazul unei actrițe care a căzut de la etajul 19 al unei clădiri. Inițial s-a spus că a fost împinsă

Distribuie

O tânără care a murit anul trecut, în luna mai, după ce a căzut de la etajul 19 al unei clădiri din Londra, și-a găsit sfârșitul încercând să-și facă un selfie, a decis magistratul care a judecat acest caz.

Britanica Bethany-Maria Beales, o actriță în devenire în vârstă de 22 de ani, a căzut din turnul Heron, unul dintre cei mai cunoscuți zgârie nori din Londra, în luna mai a anului trecut. Tânăra a murit după o noapte în care a petrecut în cluburile din oraș, iar în urma autopsiei doctorii i-au găsit în sânge o cantitate mare de cocaină și alcool.

Ea se afla în apartamentul de lux al unor prieteni când a căzut de la etaj și a ajuns pe terasa de la etajul șase al blocului, scrie Daily Mail.

Un bărbat și o femeie au fost inițial arestați pentru uciderea tinerei, dar anchetatorii nu au reușit să găsească probe care să arate că a fost vorba de o crimă.

Judecătorul din acest caz a dat o sentință deschisă, spunând că cel mai probabil, tânăra a încercat să-și facă un selfie în geamul apartamentului în momentul în care a căzut.

În timpul procesului, apropiați ai tinerei actrițe au povestit că aceasta consuma în mod frecvent droguri și bea foarte mult alcool, fiind descrisă ca o „petrecăreață”.


Citește și: Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”


 

Comentarii