Mergi direct la conținut »
O tânără a fost filmată în timp ce încerca să dea foc steagului Ungariei, lângă un sediu UDMR
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > O tânără a fost filmată în timp ce încerca să dea foc steagului Ungariei, lângă un sediu UDMR

O tânără a fost filmată în timp ce încerca să dea foc steagului Ungariei, lângă un sediu UDMR

O tânără din Bihor a încercat să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR. Organizația a anunțat deja că va depune plângere la poliție.

De Cristina Radu,

În imaginile surprinse de organizația UDMR și postate pe Facebook apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor.

Persoana care o filmează reuşeşte să o convingă pe tânără să renunţe la aprinderea steagului.

Imaginile au fost postate duminică pe Facebook de către organizaţia UDMR Bihor, care susţine că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Reprezentanţii organizaţiei scriu: ”Unii nu sunt capabili să convieţuiască în pace”.

Zászlóégetés az RMDSZ-irodánál

Vannak, akik képtelenek a békés együttélésre. Az alábbi videót egy fiatalember rögzítette szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A magyar nemzetiszínű lobogót a lánynak végül nem siekrült meggyújtania, mert a videó készítője közbelépett.

Publicată de Varadinum.ma pe Duminică, 30 decembrie 2018

Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma.

De asemenea, reprezentanţii UDMR Bihor susţin că în ultimele patru luni s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei şi au depus de fiecare dată plângeri oficiale, scrie Mediafax. Zona are supraveghere video, însă Poliţia nu ar fi cerut înregistrările, astfel că nici autorii nu au fost prinşi.

UDMR Bihor a anunțat că va depune luni plângere la poliție.

 

Citește și: VIDEO/Povestea uneia dintre cele mai ascultate piese de Revelion: Abba, Happy New Year. Videoclipul a fost filmat în apartamentul regizorului!

Citește și: Călătorie în timp: Cum sărbătoreşti Revelionul de două ori în aceeaşi noapte, în două ţări diferite

Close
Închide
  Close