Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Olimpici la istorie cazați în condiții infecte la Turnu Măgurele. Mesajul unui elev pentru ministrul Andronescu: ”Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Pușcăriașii au condiții mai bune!”

Olimpici la istorie cazați în condiții infecte la Turnu Măgurele. Mesajul unui elev pentru ministrul Andronescu: ”Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Pușcăriașii au condiții mai bune!”

Elevul Alin Popoviciu a postat pe Facebook fotografii din internatele unor licee din Turnu Măgurele în care au fost cazați elevii participanți la concurs de comunicări științifice în domeniul istoriei. Paturile sunt cu lenjerie și saltele rupte, băile sunt insalubre, iar gândacii mișună. ”Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educației când știți la ce batjocură e supus elevul român?!”, o întreabă elevul pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educației.

De Adrian Ilie,

”Așa am fost primiți la sesiunea națională de comunicări științifice-istorie desfășurată la Turnu Măgurele, Teleorman! Așa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs după luni întregi de muncă!”, a scris Alin Popoviciu.

Fotografiile postate sunt de la internatele liceelor Sfântul Haralambie și Praporgescu, unde au fost cazați participanții la concurs.

Elevul are un mesaj și pentru ministrul Educației, Ecaterina Andronescu căreia îi transmite că nu ar trebui să se mire de ce tinerii preferă să părăsească țara.

”Să nu vă mai întrebați de ce tinerii fug cât mai departe de România. Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți! Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educației când știți la ce batjocură e supus elevul român?!”, a încheiat Alin Popoviciu.

Close
Închide
  Close